BTS Bedrijfswagen inrichting

De inrichting van uw bedrijfswagen is sterk afhankelijk van uw werkzaamheden. Maar ook van uw persoonlijke voorkeur. Met een zelfgekozen inrichting werkt u comfortabel en vooral efficiënt. Wij merken dat veel ondernemers kiezen voor een MAN TGE, omdat deze premium bedrijfswagen zich bij uitstek leent voor maatwerkinrichting.

Voordelen maatwerkinrichting MAN TGE

  • Branchespecifieke oplossingen, uit te breiden met maatwerkopties
  • Laadruimte naar eigen wens inrichten
  • Veiligheid en innovaties zoals u die wenst

Inrichten bedrijfswagen en laadruimte

Met 2 wielbases, 3 dakhoogtes en 3 voertuiglengtes heeft de MAN TGE altijd een geschikte basis die u verder naar eigen wens inricht. U kunt onder meer denken aan betimmering, sidebars, bindrails, tussenwanden of slaapplaatsen. En afhankelijk van wat u vervoert kunt u bijvoorbeeld kiezen voor koeling, bladveerverzwaring, imperialen of laadliften. BTS kent de mogelijkheden en wij adviseren u graag.

Maak uw MAN TGE nog comfortabeler en veiliger

De MAN TGE is standaard uitgerust met bijzonder veel innovatieve veiligheidssystemen. Maar ook op dit gebied kunt u de bedrijfswagen inrichten met extra’s die uw transportwerk nog comfortabeler en veiliger maken.
 

  • Inparkeersysteem: dit systeem kan het stuurwiel overnemen en de MAN TGE manoeuvreert zichzelf eenvoudig in de kleinste parkeerplek.
  • Uitparkeersysteem: dit systeem ondersteunt de chauffeur bij achterwaarts uitparkeren. De MAN TGE remt zelfstandig bij een dreigende botsing.
  • Actieve rijstrookcontrole: de rijstrookcontrole stuurt terug zodra het voertuig ongewild de rijstrook dreigt te verlaten.
  • Flankbeschermingsassistent: de chauffeur heeft 360° zicht door ultrasone sensoren die de zijkanten van de MAN TGE bewaken en een signaal geven als objecten te dicht in de buurt komen.
  • Aanhangwagenmanoeuvreerhulp: bij achteruitrijden met aanhanger volgt de MAN TGE zelfstandig de ingestelde hoek. De chauffeur hoeft alleen te accelereren en te remmen.
  • Op afstand geregelde cruisecontrol: cruisecontrol met snelheidsbegrenzer, die in combinatie met een automaat tot stilstand afremt.

Geen tijd voor maatwerkinrichting?

Geen probleem. Wij begrijpen dat u uw bedrijfsauto soms snel nodig heeft. Daarom heeft MAN een grote selectie kant en klare branchespecifieke opbouwoplossingen, zoals een pick-up, kipper, geïntegreerde schappen of koeloplossingen. Deze zijn direct leverbaar. Wij laten u graag zien welke inrichtingen er standaard beschikbaar zijn.

Interesse in een MAN TGE Bedrijfswagen met maatwerkinrichting?

U wilt graag advies over het inrichten van uw MAN TGE. Onze experts denken graag met u mee. Bel of mail ons. Of kom langs en bespreek de mogelijkheden met onze accountmanager tijdens een kop koffie.