MAN bakwagen voor veel ondernemers de ideale bedrijfswagen

Als een vrachtwagen te zwaar is en een bestelwagen te licht, dan is een MAN bakwagen het antwoord. Het is een lichte vrachtwagen met de cabine en laadvloer op één chassis. Al 25 jaar leveren en onderhouden wij MAN bakwagens, dus wij weten waar we het over hebben. Met een MAN bakwagen helpt u uw bedrijf op weg.

Voordelen bakwagen

  • Veel volume in de laadruimte
  • Inrichting bedrijfswagen naar keuze
  • Geen wielkasten die vloeroppervlakte in beslag nemen
  • Geschikt voor grote objecten zoals meubels of machines
  • In de meeste gevallen is een rijbewijs B voldoende
MAN Bakwagen

MAN bakwagen kopen of huren

U kunt een MAN bakwagen bij ons kopen of huren. Er is altijd volop keus. In onze collectie hebben we zowel nieuwe als gebruikte bakwagens. Met of zonder laadklep. En naar wens op maat ingericht. Welke MAN bakwagen u kiest, hangt uiteraard af van het werk dat u doet of het product dat u vervoert. Wij adviseren u graag over de meest geschikte uitvoering voor uw werkzaamheden.

MAN bakwagen en uw rijbewijs

In veel gevallen is een rijbewijs B voldoende om in een MAN bakwagen te mogen rijden. Zeker wanneer u relatief grote spullen vervoert die niet al te zwaar zijn. Handig want dat scheelt weer een duur rijexamen voor u of uw medewerker. Vervoert u zware goederen dan is wellicht een groot rijbewijs (C) nodig.

Interesse in een MAN bakwagen?

U wilt weten of een MAN bakwagen voor u het antwoord is. Of u wilt een expert die met u meedenkt. Dat kan! Bel of mail ons. Of kom langs en wandel meteen een rondje door onze voorraad.