Smart Solutions Tour

Graag praten wij u tijdens de exclusieve Smart Solutions Tour bij over allerlei innovaties van MAN. Bijvoorbeeld als het gaat om de nieuwe generatie krachtige MAN dieselmotoren, ACC Stop & Go, Comfort Steering, eMobility, de nieuwste connectiviteitsoplossingen (MAN Digital Services) en MAN ServiceCare.

Daarnaast laten wij u graag kennismaken met onze 2019 Special Editions, de MAN TGX en TGE Commander Series, én de volledig elektrisch aangedreven bestelwagen MAN eTGE. Wilt u een proefrit maken in deze modellen, dan is dat ook mogelijk!

Mis de nieuwste MAN innovaties niet en kom naar onze exclusieve Smart Solutions Tour 2019 op een locatie naar keuze. In verband met de catering ontvangen wij graag uw aanmelding via onderstaand formulier. Graag tot ziens!

Tour data : 

Wognum -  maandag  8 juli 
Locatie: Overspoor 22, Wognum

  • Vanaf 17.00 uur ontvangen wij u met een hapje en een drankje 
  • 18.00 uur : MAN Smart  Solutions presentatie
  • 19.00 uur : hapje en drankje en de mogelijkheid voor een proefrit (dit kan ook nog op dinsdag 9 juli) 
     

Hoofddorp - woensdag 10 juli
Locatie: Hoeksteen 16, Hoofddorp

  • Vanaf 17.00 uur ontvangen wij u met een hapje en een drankje
  • 18.00 uur MAN Smart Solutions presentatie 
  • 19.00 uur : hapje en drankje en de mogelijkheid voor een proefrit (dit kan ook nog op donderdag 11 en vrijdag 12 juli) 

Wilt u nu alvast een proefrit inplannen, neem dan telefonisch contact met ons op via tel. 0229 - 280006

 

Wilt u de MAN Smart Solutions Tour bijwonen, dan kunt u onderstaand formulier invullen. Wij houden voor u een plek gereserveerd.