Hoe kiest u de juiste bedrijfswagen?

U bent op zoek naar een bedrijfswagen die past bij uw werkzaamheden en bij de producten die u vervoert. Dan heeft u al gemerkt dat er heel wat te kiezen valt. Zelfs als u eerder een bedrijfswagen heeft aangeschaft, is kiezen lastig. Want de markt is continu in beweging en ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Daarom helpt BTS u graag op weg!

Welke bedrijfswagen heeft u nodig, nu en in de toekomst?

Voor elk beroep is er wel een bedrijfswagen. Dat grote aanbod maakt kiezen niet eenvoudig. U weet natuurlijk wat u vervoert, hoeveel, hoe vaak en waarheen. Maar is dat volgend jaar nog zo? En over 5 jaar? Want niet alleen uw werkzaamheden kunnen veranderen, ook uw omgeving. Denk bijvoorbeeld aan milieu-eisen. Een flexibele oplossing, zoals de MAN TGE kan daarom een verstandige keuze zijn. Deze bedrijfswagen stelt u volledig naar eigen wens samen.

Gaat u voor nieuw of gebruikt?

Een andere keuze die u moet maken is of u een voordelige occasion wilt aanschaffen of juist een splinternieuwe bedrijfswagen. In alle gevallen is er voldoende aanbod, maar elke vorm heeft natuurlijk zijn voor- en nadelen. Denk daarbij niet alleen aan de aanschafkosten, maar ook aan levertijd, de mogelijkheid tot maatwerkinrichting, garantie, fiscale voordelen, het verbruik en het onderhoud. 

Win advies in van een expert

U kent uw werk, wij kennen de bedrijfswagens. Daarom denken we bij BTS graag met u mee. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en geven u deskundig advies over de voor- en nadelen in uw specifieke situatie. We hebben jarenlange ervaring met de in- en verkoop van bedrijfsauto’s, met onderhoud en met het inrichten op maat. Met uw kennis van uw onderneming en onze ervaren blik op bedrijfswagens, kijken we naar alle details die samen bepalen wat de beste keuze is voor u.