Ook in deze tijd van crisis is BTS uw partner !

Uiteraard volgen ook wij het nieuws omtrent het Corona virus op de voet en treffen we de nodige maatregelen om onze medewerkers en klanten zo goed mogelijk te beschermen. Daarnaast proberen wij de continuiteit van ons bedrijf en van onze klanten te waarborgen. Uiteraard gaan zaken op dit moment anders en wellicht langzamer dan u van ons gewend bent, maar onze collega's doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Uiteraard volgen ook wij het nieuws omtrent het Corona virus op de voet en treffen we de nodige maatregelen om onze medewerkers en klanten zo goed mogelijk te beschermen. Daarnaast proberen wij de continuiteit van ons bedrijf en van onze klanten te waarborgen.

WAT BETEKENT DIT VOOR U ALS ONZE KLANT? 

Om de gezondheid van onze medewerkers en klanten te beschermen werken een aantal collega's vanuit huis. De collega’s die op de vestigingen aanwezig zijn, houden afstand van elkaar.

* Heeft u advies nodig of andere vragen, maar liever geen persoonlijke afspraak?  Uw accountmanager blijft uiteraard  voor u  bereikbaar, zowel telefonisch, via videogesprek  als per mail. Hij adviseert  u graag over mogelijke investeringen (of uitstel daarvan) lease mogelijkheden en andere vragen die u wellicht heeft.

*Wilt u op dit moment niet investeren in een nieuw voertuig, maar wel tijdelijk extra capaciteit nodig, neem ook dan contact met ons op, dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

* Zoals u wellicht al via de media heeft vernomen, stagneert  ook de productie van voertuigen op dit moment. Ook voor MAN Trucks en bedrijfswagens is de productie vanaf deze week stopgezet tot nader order. Dit betekent helaas dat levertijden voor reeds bestelde voertuigen uit zullen gaan lopen. Uiteraard zullen wij de klanten die dit betreft persoonlijk op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

*Bovenstaande betekent ook dat tijdig nagedacht moet worden over investeringen op de langere termijn hoewel dat uiteraard op dit moment lastig is. Echter, zodra de productie weer op gang komt, zullen eerst de voertuigen geproduceerd gaan worden die nu in bestelling staan en zal de levertijd voor nieuwe orders uiteraard ook langer worden. Mocht dit voor  u van toepassing zijn of wilt u hierover van gedachten wisselen, neem dan contact op met 1 van onze accountmanagers , zij adviseren u graag en denken mee over de beste passende oplossing.

*Ook in onze werkplaatsen nemen wij zoveel mogelijk maatregelen om besmetting te voorkomen. Collega’s houden zoveel mogelijk afstand van elkaar, we zorgen voor optimale hygiëne en zo min mogelijk fysiek contact. Uiteraard vragen wij hierin ook uw medewerking. Dus als u sleutels of andere zaken bij ons af komt geven, dan verzoeken wij u deze op de balie te leggen (en niet aan onze collega te overhandigen). Bezoek onze werkplaats alleen als dit echt nodig is, dus voor algemene vragen liever even telefonisch of per mail.

* Wij zullen u de komende periode via onze website en onze social media kanalen op de hoogte houden van de ontwikkelingen en wat deze voor u en ons betekenen.

*We maken een bijzondere periode door, maar u kunt er zeker van zijn dat alle collega’s van BTS klaar staan om u als klant ook in deze tijd van dienst te zijn.